Hypothecaire lening – Vergelijk de hypothecaire kredieten online

Een hypothecaire lening afsluiten of benieuwd hoe u voor het goedkoopste krediet kunt zorgen? Vergelijk de hypothecaire kredieten online en bekijk naast de rentevoet ook de looptijd en aflossingen die u dient te doen. U krijgt op die manier een goed beeld van de totale kosten voor de woonlening, zodat u verschillende leningen op een rij kunt zetten en u het beste krediet kunt afsluiten.

Wat is een hypothecair krediet?

Een hypothecaire krediet is een lening met een woning of pand als onderpand, een dekking voor het krediet dat u aangaat. Zou u de hypothecaire lening om welke reden dan ook niet meer kunnen betalen? Dan is er nog de waarde van de woning die dekking biedt. De kredietverstrekker kan de woning verkopen, om het krediet op die manier toch af te kunnen laten lossen. Het hypothecair krediet biedt dankzij die dekking door het onderpand een lagere rentevoet dan bijvoorbeeld een persoonlijke lening. Dit maakt het mogelijk om een dure aankoop als een woning te financieren, al is het natuurlijk de moeite waard om online leningen te vergelijken en op zoek te gaan naar de goedkoopste kredietverstrekker.

huis-hypotheek

Hoe kan ik een hypothecaire lening berekenen?

Uw hypothecaire lening berekenen? Maak online een simulatie aan de hand van de rentevoet, het bedrag dat u wilt lenen en de looptijd van het krediet. Aan de hand daarvan krijgt u een beeld van de kosten per maand en de totale kosten die u voor het krediet betaalt. Door meerdere leningen te vergelijken sluit u het hypothecaire krediet af bij de meest voordelige kredietverstrekker. Er is bijvoorbeeld een aflossingstabel beschikbaar om de kosten op voorhand in te schatten, zodat u tijdens de looptijd van het krediet in ieder geval niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe kan ik het goedkoopste woonkrediet afsluiten?

Vergelijk de verschillende hypothecaire kredieten op voorhand en probeer na te gaan waar u kunt rekenen op een lage rentevoet en een geschikte looptijd. De kortste looptijd leidt tot de laagste lasten, al is het verstandig om er rekening mee te houden dat dit hoge maandlasten met zich mee kan brengen. Probeer de looptijd af te stemmen op het bedrag dat u maandelijks kunt aflossen. U kunt de hypothecaire lening online vergelijken met andere kredietverstrekkers, zodat u aan de hand daarvan een keuze kunt maken uit de leningen en u de woonlening kunt afsluiten die het best aansluit bij uw wensen.

Kosten op basis van de aflossingstabel

Bekijk onder andere de aflossingstabel wanneer u een keuze wilt maken uit de verschillende kredieten. De simulatie, rentevoet en aflossingstabel zorgen er samen voor dat u het goedkoopste hypothecaire krediet kunt afsluiten. U beperkt de kosten, terwijl u er met de hypothecaire lening aan de andere kant voor zorgt dat u de woning van uw dromen kunt kopen. De financiering kent doorgaans een lange looptijd, waardoor het van belang is om daar op voorhand goed naar te kijken. Laat u bij voorkeur adviseren over het hypothecair krediet, zodat u goed op de hoogte bent van de verschillende leningvormen, kosten en mogelijkheden.

Cetelem.be
Rente op aanvraag
Gevestigde waarde
Duidelijk en eenvoudig
Aanvraag in 3 stappen
Beste rentevoeten op de mart
Cofidis.be
Rente op aanvraag
30 jaar ervaring
Grootste aanbieder
500.000 klanten
Persoonlijke aanpag
Beobank.be
Rente op aanvraag
Breed gamma van leningen
Flexible
Innovatieve oplossingen
Competitieve tarieven