Persoonlijke lening afsluiten op een goedkope manier

Zorg ervoor dat u de verschillen tussen het persoonlijk krediet en bijvoorbeeld de kredietopening kent, net als de verschillen ten opzichte van een kredietkaart of koop op afbetaling. Vergelijk online persoonlijke leningen en berekenen het krediet aan de hand van een simulatie. Op die manier zorgt u voor de goedkoopste lening, die bovendien een geschikte looptijd heeft.

Wat is een persoonlijke lening?

Sluit u voor het eerst een persoonlijke lening af of wilt u uw kennis graag weer even opfrissen? Een persoonlijk krediet is een lening op maat, aan de hand van uw wensen en mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld de studie van uw kinderen financieren, een nieuwe auto kopen of heeft u een andere aankoop in gedachten waarvoor u het spaargeld op dit moment niet beschikbaar heeft? U kunt een vast bedrag lenen, op basis van de kosten die u wenst te maken. Het persoonlijk krediet zorgt voor een vaste looptijd en een vaste rentevoet, zodat u op voorhand goed weet waar u aan toe bent.

Hoe kan ik persoonlijke leningen vergelijken?

Persoonlijke leningen vergelijken? Een goedkope persoonlijke lening kunt u afsluiten door goed te kijken naar de rentevoet en de looptijd, twee elementen die in belangrijke mate bepalen wat de kosten per maand zullen zijn. Een lage rentevoet lijkt doorgaans een goede keuze, mits de looptijd aan de andere kant niet te lang oploopt. Een persoonlijk krediet met een lage rentevoet en een zeer lange looptijd leidt tot lage maandelijkse lasten, de totale lasten kunnen als het gevolg van de lange duur echter toch flink oplopen. Zoek wat dat betreft naar een goede balans binnen het krediet.

lening-voor-alle-behoeften

Hoe kan ik een persoonlijk krediet berekenen?

Een persoonlijk krediet berekenen is niet lastig, de simulatie biedt daarvoor uitkomst. Geld lenen kost geld, het is de moeite waard verschillende persoonlijke leningen te vergelijken en er daarmee voor te zorgen dat u een zo scherp mogelijk bedrag per maand betaalt. Bereken de persoonlijke lening aan de hand van zowel de rentevoet als de looptijd, zodat u op voorhand een goed beeld krijgt van de maandelijkse kosten en de totale duur van het krediet.

Goedkoopste lening dankzij simulatie

Een simulatie helpt u op zoek te gaan naar de goedkoopste persoonlijke lening, door u op voorhand aan te geven wat u betaalt bij een bepaalde rentevoet. Varieer vervolgens de looptijd en probeer na te gaan hoe dat van invloed is op de maandelijkse lasten en de totale kosten. Wenst u een lager bedrag per maand te betalen voor het persoonlijk krediet of geeft u er de voorkeur aan dat sneller af te lossen? U heeft de volledige vrijheid, aan de hand waarvan u de persoonlijke leningen met elkaar kunt vergelijken om die vervolgens online af te sluiten.

Cetelem.be
Rente op aanvraag
Gevestigde waarde
Duidelijk en eenvoudig
Aanvraag in 3 stappen
Beste rentevoeten op de mart
Cofidis.be
Rente op aanvraag
30 jaar ervaring
Grootste aanbieder
500.000 klanten
Persoonlijke aanpag
Beobank.be
Rente op aanvraag
Breed gamma van leningen
Flexible
Innovatieve oplossingen
Competitieve tarieven